Peter Simons

 

De Ronge 25, 9412 AK Beilen,

 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Erkenning: augustus 2017

 

Ik ben zelfstandig gevestigd en verbonden aan een poliklinische afdeling van een instelling, namelijk: GGZ Drenthe AFPN, voorheen de Keerkring Kenniscentrum voor Partnerrelatie en Psychiatrie. je kan mijn profiel bekijken op linkedin: http://nl.linkedin.com/pub/simons-peter/a/8b/9a0/

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik de systeemtherapie leren kennen vanuit het intergenerationele perspectief (Andolfi) Het heeft derhalve mijn voorkeur om vanuit het driegeneratiemodel te kijken naar de positie die iemand inneemt in zijn/haar familie, maatschappelijke context en als therapeut. Daarnaast onderzoek ik hechting en kwetsbaarheid. (Johnsen/ Scheindman). Narratieve therapiemodellen helpen dominante verhalen uit te dagen (White) waar ook het clientcenterd denken van Scott Miller en het collaboratief denken (H. Anderson) helpen bij het zoeken naar aansluiting bij degene die in leertherapie komt.

 

 

 

Vergoeding op basis van je inkomen: 75 euro per zitting van een uur exclusief BTW. (ontheffing btw in aanvraag) bij een inkomen tot 40000 bruto.Daarboven reken ik je 85 euro exl BTW.

Daarnaast kan er aanleiding zijn om de leertherapie via de aanvullende verzekering via de complementaire zorg te vergoeden.

Monika Joris heeft op haar website een boekje staan over leertherapie

”leertherapie op de agenda”